Skip to content

Onze diensten

Wat kunnen we voor u doen?

SNEL & VEILIG

CPS Transport levert uw zending naar uw gewenste bestemming. Onze professionele en ervaren chauffeurs garanderen uw zendingen te leveren wanneer u wilt en op een snelle en veilige manier.

BESTE PRIJZEN

Wij hanteren scherpe prijzen voor het vervoer van uw zending. Bij CPS Transport bent u zeker van een goede prijs voor uw zendingen binnen Nederland.

NATIONAAL & INTERNATIONAAL

Wij leveren uw zending zowel binnen als buiten Nederland. Kies ook voor het leveren van uw zendingen voor buitenlandse adressen voor CPS Transport.

Koeriersbedrijf voor vlotte en betrouwbare aflevering

Zoekt u naar een ervaren koeriersbedrijf, waar u landelijk gebruik van kunt maken? We zorgen voor een vlotte en betrouwbare aflevering van uw zending, op het gewenste adres wanneer u dat wilt. Onze koeriers werken vlot en maken gebruik van betrouwbare wagens. Op die manier kunnen we u snel van dienst zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of service. We doen graag een stapje extra, om u als koeriersbedrijf uitstekend van dienst te zijn en uw zending volledig voor u uit handen te nemen.

Vlotte aflevering van uw zending

Zoekt u naar een koeriersbedrijf dat u het liefst zo snel mogelijk van dienst kan zijn? Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en selecteren de koerier die hiervoor het best geschikt is. Dit betekent dat we uw zending vandaag nog kunnen verwerken, of u daar bijvoorbeeld morgen al mee van dienst kunnen zijn. Gaat het u om een spoedlevering die morgenochtend op locatie dient te zijn? Wij stellen als koeriersbedrijf alles voor u in het werk, zodat uw zending zo snel mogelijk aankomt op de gewenste plaats van bestemming.

Afternoon traffic on A4 motorway near The Hague Randstad area. Highway crossing aquaduct tunnel with urban area of Rotterdam in backdrop, Netherlands.
package-delivery-JDQUN63

Voordelig koeriersbedrijf

U zoekt snelheid en service, zonder dat dit aan de andere kant teveel zal kosten. Wij zorgen er als koeriersbedrijf voor dat we de kosten laag houden, bijvoorbeeld met behulp van een efficiënte planning en een wagenpark van goede kwaliteit. Dit beperkt de onderhoudskosten en zorgt ervoor dat we u voordelig van dienst kunnen zijn. Zoekt u een voordelig koeriersbedrijf dat zorgt voor een vlotte aflevering van uw zending? U bent bij ons aan het juiste adres, wij bewijzen u graag een belangrijke dienst en gaan standaard zeer zorgvuldig om met iedere zending die we vervoeren.

Online zending aanmelden

Wilt u direct uw zending aanmelden, zodat we u daar als koeriersbedrijf zo snel mogelijk mee van dienst kunnen zijn? U kunt online contact met ons opnemen, of ons bellen op nummer . Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag, zodat we uw zending op het gewenste tijdstip op de plaats van bestemming kunnen afleveren. Benieuwd hoe we werken als koeriersbedrijf, of wilt u meer weten over de wagens waar onze koeriers gebruik van maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we geven u graag meer inzicht in onze onderneming en hoe we de uitstekende resultaten keer op keer behalen.

Vraag nu gemakkelijk een offerte aan