Skip to content

Koeriers

Koeriersdienst voor de distributie van uw goederen

Zoekt u naar een koeriersdienst die uw pakketten kan distribueren, bijvoorbeeld op het moment dat u daar de tijd niet (meer) voor heeft? Wij nemen de distributie graag voor u uit handen, zodat u de pakketten af kunt laten leveren op de gewenste adressen. Heeft u een webshop en wilt u zich volledig richten op de ontwikkeling daarvan? Wij zorgen als koeriersdienst voor het bezorgen van de aankopen, zodat uw klanten daar zelf de deur niet voor uit hoeven. We kunnen u van dienst zijn als een voordelige koeriersdienst.

Koeriersdienst inhuren

Wilt u een koeriersdienst inhuren en zeker zijn van goede kwaliteit? We zijn aangesloten bij NIWO en IRU, waardoor we u zelfs internationaal uitstekend van dienst kunnen zijn. Bovendien is DHL een van onze partners en beschikken we over een uitgebreide ervaring. We maken gebruik van een moderne vloot met zowel compacte bedrijfswagens als een meer ruime bestelbus, om zowel grote als kleinere pakketten te kunnen versturen. Zoekt u naar een koeriersdienst met een uitgebreide ervaring en een handig online track & trace systeem? Ook dat vindt u bij ons, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn met onze diensten.

package-delivery-ZHEXF66
yellow-mini-van-in-city-rush-P8ULWXA

Distributie van goederen

Merkt u dat de distributie van goederen de laatste tijd steeds meer tijd in begint te nemen, terwijl u zich wilt richten op de ontwikkeling van uw webshop of de uitbreiding van uw bedrijfsvoering? Geen nood, wij kunnen de distributie van uw goederen uitstekend uit handen nemen. We zorgen er als koeriersdienst voor dat het voldoende is om de pakketten klaar te zetten, we komen deze gewoon bij u ophalen. Bovendien plannen we een efficiënte route, waardoor we de verschillende pakketten op een vlotte wijze af kunnen leveren bij uw klanten. Op die manier zorgen we er als koeriersdienst graag voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de distributie van uw goederen.

Voordelige koeriersdienst

Bovendien zijn we een heel voordelige koeriersdienst. We maken gebruik van een moderne vloot die weinig kosten met zich meebrengt, houden de overige kosten scherp in de gaten en rijden efficiënte routes om het voordeel aan u door te kunnen berekenen. Dit betekent dat u een scherpe prijs betaalt voor de distributie van uw goederen, een spoedrit of een reguliere zending van een pakket. Benieuwd hoe we u als koeriersdienst van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat, wij horen graag van u.

Vraag nu gemakkelijk een offerte aan