Skip to content

Internationaal Transport

Internationaal transport Enschede met eventuele spoedritten

Zoekt u naar internationaal transport vanuit Enschede, bij een betrouwbare koerier met een uitgebreide ervaring? We werken uitsluitend met ervaren koeriers en maken gebruik van een moderne vloot. Bovendien heeft u standaard de beschikking over een online track & trace systeem. We zorgen er daarmee voor dat onder andere het internationaal transport zo transparant mogelijk verloopt, zodat u op ieder moment de status van uw zending op kunt vragen. Op die manier zorgen we vanuit Enschede voor het transport waar u naar zoekt, zonder dat u hier aan de andere kant omkijken naar heeft.

Spoedrit naar het buitenland

Zoekt u naar internationaal transport vanuit Enschede, in de vorm van een spoedrit naar het buitenland? We bevinden ons dichtbij Duitsland, maar kunnen u tevens van dienst zijn met andere internationale zendingen. We zijn op de hoogte van de regels en voorschriften op zowel de Nederlandse als de internationale wegen. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren, of direct het volledige internationaal transport vanuit Enschede voor u uit handen nemen. Als ervaren koeriersbedrijf werken we efficiënt en zorgen we er op die manier voor dat we de kosten scherp in de gaten houden, om u zo voordelig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Flags of different countries are developing on the flagpoles
packaging-process-before-shipping-629G4CP

Voordelig internationaal transport

Zoekt u naar een voordelig internationaal transport vanuit Enschede? We rijden met een moderne vloot, die zowel milieuvriendelijk als zuinig voor de portemonnee is. Daarnaast zorgen onze koeriers voor de meest efficiënte route. Dankzij deze werkwijze kunnen we de kosten laag houden en hebben we de mogelijkheid om het voordeel aan u door te berekenen. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van een voordelig internationaal transport, vanuit Enschede. We brengen u graag een offerte uit, of gaan direct voor u aan de slag met een spoedrit. Op die manier kunnen we u snel en betrouwbaar van dienst zijn met uw (internationale) zending.

Organisaties en partners

We werken zowel voor ons regionaal, nationaal als internationaal transport vanuit Enschede samen met DHL als onze partner en zijn aangesloten bij verschillende organisaties. Het gaat om de NIWO en de International Road Transport Union (IRU). Dit betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een betrouwbare partner in internationaal transport. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over het transport waarmee we u van dienst kunnen zijn en welke scherpe kosten we daarvoor rekenen.

Vraag nu gemakkelijk een offerte aan