Skip to content

Pakketten Verzenden

Pakket verzenden met onze uitstekende pakkettendienst

Wilt u een pakket verzenden en zeker zijn van een vlotte aflevering? We werken door heel Nederland en maken gebruik van een online track & trace systeem. Dit biedt u de mogelijkheid om uw zending goed in de gaten te houden en op ieder moment na te gaan waar uw pakket zich op dat moment bevindt. Wilt u zo snel mogelijk een pakket verzenden, of vindt u het aan de andere kant van belang de kosten scherp in de gaten te houden? Wij kunnen u in de beide gevallen goed van dienst zijn, dankzij de combinatie van onze ervaren chauffeurs en de moderne vloot waar we mee rijden.

Voordelig pakket verzenden

U kunt al vanaf €0,45 per kilometer een pakket verzenden, wat betekent dat u bij ons standaard een scherpe prijs betaalt. We zijn actief door heel Nederland en werken ook graag door tot in het buitenland. Wilt u een pakket verzenden naar een internationale bestemming, of gaat het u om een pakket dat u naar een andere locatie in Nederland wilt versturen? Wij kunnen u van dienst zijn met zowel de grote als de kleine pakketten, onze koeriers zorgen voor een uitstekende verwerking. Op die manier kunt u eenvoudig een pakket verzenden, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft en u door kunt met uw werkzaamheden.

cardboard-boxes-on-warehouse-storage-shelves-backg-8TUVN9E

Uitstekende pakkettendienst

We hebben in de loop der jaren een uitstekende pakkettendienst op weten te bouwen, waardoor we nu graag uw pakket verzenden met behulp van onze moderne vloot. Onze ervaren koeriers zorgen voor de juiste verwerking van uw pakket, slaan deze degelijk op in de bestelbus en zorgen dankzij de slimme route voor een vlotte aflevering. Dit betekent dat u vlot een pakket kunt verzenden, zonder dat daar aan de andere kant een hoge prijs bij hoort. We houden de kosten zelf goed in de gaten, zodat we het voordeel aan u kunnen doorberekenen.

Pakket verzenden door heel Nederland

Op welke locatie u zich ook bevindt en naar welke bestemming u het pakket ook wilt verzenden, wij kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn. We werken door heel Nederland en zorgen er op die manier voor dat u door kunt met uw bedrijfsvoering. Uiteraard brengen we u graag een offerte op maat uit, ook voor een spoedlevering of het rijden van een complete route met meerdere pakketten. Wilt u een pakket verzenden en daarvoor gebruik maken van onze pakkettendienst? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u om u spoedig van dienst te kunnen zijn.

Pakket versturen met onze moderne vloot en ervaren koeriers

Wilt u een pakket versturen en daar een scherpe prijs voor betalen? Wilt u er zeker van zijn dat u uw pakket op een betrouwbare wijze kunt versturen en u kunt rekenen op een vlotte aflevering door de koerier? U bent in alle gevallen bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u voordelig uw pakket te versturen, al vanaf €0,45 per kilometer. Bovendien maken we gebruik van een moderne vloot met bestelwagens en werken we uitsluitend met ervaren koeriers die een efficiëntie route rijden voor een vlotte aflevering.

Voordelig uw pakket versturen

Wilt u een pakket versturen en de kosten zo scherp mogelijk in de gaten houden? Wij zorgen ervoor dat we efficiënt werken en gebruik maken van een moderne vloot, waardoor we de kosten goed in de hand kunnen houden. Dit betekent vervolgens dat we het voordeel aan u kunnen doorberekenen, waardoor u voordelig een pakket kunt versturen. Zoekt u naar een spoedrit voor een vlotte aflevering, een complete route met meerdere pakketten of puur het versturen van een enkel pakket? We zijn u in al die gevallen graag van dienst, zodat u zelf niet op pad hoeft voor de verzending van uw documenten of spullen.

road-min
Naamloos2

Moderne vloot van bestelwagens

U kunt uw pakket versturen in een van onze bestelwagens, die samen een moderne vloot vormen. Het gaat bijvoorbeeld om een compacte Renault Kangoo voor spoedleveringen met enkele pakketten, of diverse kleinere pakketten. Daarnaast maken we gebruik van een bestelbus L2 H2 en een bestelbus L3 H3, om ook de grotere pakketten op een betrouwbare wijze op de juiste adressen af te kunnen leveren. U bent wat dat betreft aan het juiste adres voor een vlotte en betrouwbare aflevering van uw zendingen. Wilt u direct een pakket versturen, of zoekt u naar meer informatie? Wij horen graag van u!

Ervaren koeriers voor maximale efficiëntie

Uiteraard werken we uitsluitend met ervaren koeriers in de verschillende wagens. U kunt op die manier zonder problemen uw pakket vesturen, de chauffeurs zorgen voor een goede ‘handling’ van het pakket en zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aan zal komen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een vlotte bezorging, een betrouwbare verwerking en uiteraard een scherpe prijs. Wilt u een pakket versturen en zoekt u naar een ervaren koerier met scherpe tarieven? Wij brengen u graag een offerte uit, of zijn u direct van dienst met een spoedrit.

Vraag nu gemakkelijk een offerte aan